Verhuis

De Fruitberg is verhuisd naar Fruitberg.wordpress.com

Tuesday 8 May 2012

Gezocht

De Fruitberg is een ecologische tuin van 20a. Sinds de overname van dit domein door familie SuperMasj in 2011 worden aanzienlijke investeringen uitgevoerd om de tuin diervriendelijker te maken. Met het oog op deze investering wil de Fruitberg overgaan tot onmiddellijke indienstneming van :


Egel (M/V)


Taakomschrijving : Hij/Zij zal ingezet worden bij de ecologische bestrijding van naaktslakken in onze tuin. Flexibele werkuren. Hij/Zij krijgt tijdens zijn nachtelijke klopjachten logistieke ondersteuning van SuperMasj. Aangename en collegiale werkomgeving.

Verloning : de Fruitberg stelt een competitief pakket voor, bestaande uit een gevarieerd dieet van slakken en insecten. De Egel (M/V) krijgt ook een luxueuze woonplaats aangeboden, in de onmiddellijke nabijheid van een composthoop. Vergoeding voor medische kosten en pensioenplan.
Partners zijn ook welkom. De Fruitberg garandeert een kindvriendelijke omgeving.


Niet dat ik de slakken niet klein krijg met mijn nachtelijke  klopjachten, maar 't zou toch fijn zijn, zo'n egel in de tuin, bedacht ik me gisterenavond terwijl ik aan 't slakken halveren was...
Ik moest vandaag ook een interne vacature uitschrijven op het werk en dus...

4 comments:

  1. De runners up van deze vacature mag je doorverwijzen naar onze moestuin!

    ReplyDelete
  2. Ik zie die egel 's nachts al schuiven aan de ene zijde en Masj met zijn dodelijke mes aan de andere...
    Ken je genade voor de huisjesslakken?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gewon tuinslakken (Cepaea nemoralis) laat ik ongemoeid. Segrijnslakken (Cornu aspersum ) trap ik plat, dat zijn de meest schadelijke beesten in de tuin.

      Delete
  3. Grijns... en ik dacht origineel te zijn met mijn hanenadvertentie van een paar dagen geleden...

    ReplyDelete

Fruitblog is verhuisd naar [Url]Frutiberg.wordpress.com[/URL]. Alle berichten zijn ook overgezet naar deze site. Je kan ook daar reageren op dit bericht