Verhuis

De Fruitberg is verhuisd naar Fruitberg.wordpress.com

Tuesday, 22 January 2013

'De Moestuin' komt terug


Vanavond was Wim Lybaert - de moestuinier van Plan B - één van de gasten in de Kruitfrabiek.

Blijkbaar komt De Moestuin terug als een wekelijks programma, en dit vanaf midden maart. Erg fijn dat al dat opgenomen materiaal niet verloren gaat. Misschien maakt hij me zelfs voldoende warm om ook te gaan moestuinieren...4 comments:

 1. Ik zag het ook net. Wat een leuk nieuws. Ik hoop dat hij in het nieuwe programma meer in detail gaat over het hoe en wat. In Plan B zag je leuke ideeën, maar vond ik niet direct de 'hoe' terug... Fingers crossed!

  ReplyDelete
 2. Dat is inderdaad een toffe tijding. Wim Lybaert heeft een geheel eigen je ne sais quoi die me wel aanspreekt. En ook al ben ik niet bepaald een moestuinier in hart en nieren, toch bleef ik telkens kijken omwille van die fijne en ongrijpbare bevalligheden waarmee hij zo naturel rondstrooide.
  Wijze beslissing van Vier. Dat werd onderhand tijd. ;-)

  ReplyDelete
 3. Deze morgen het goede nieuws gelezen op facebook dat hij terug komt. Echt blij mee. :-)

  ReplyDelete
 4. Kreeg ook altijd zin om te beginnen moestuinieren als ik Wim in Plan B bezig zag. Kijk dus al uit naar het nieuwe programma.

  ReplyDelete

Fruitblog is verhuisd naar [Url]Frutiberg.wordpress.com[/URL]. Alle berichten zijn ook overgezet naar deze site. Je kan ook daar reageren op dit bericht