Verhuis

De Fruitberg is verhuisd naar Fruitberg.wordpress.com

Saturday, 15 December 2012

Klaar!

De berg kasseien zal gebruikt worden voor de oprit en ook om het grasveld te omzomen.

Sinds woensdagavond loop ik er heel tevreden bij. De grondwerken zijn gedaan, ik ben uitzonderlijk tevreden van het werk van onze grondwerker, die alles perfect heeft uitgevoerd.


We wonen nu in een huis dat niet langer te midden een maanlandschap staat. Het zorgt ervoor dat het huis  er heel wat mooier uitziet en dat de tuin optisch groter lijkt.


Het eerste werk is nu het aanleggen van enkele 'tijdelijke' tuinpaadjes in boomschors, volgende week wordt er ook een bescheiden oprit aangelegd, zodat het hier ook geen modderlandschap wordt.
De volgende twee weken ben ik thuis. Ook al wachten er nog enkele renovatieklussen op me, zal ik toch vaak in de tuin te vinden zijn: plaatsen van een haag, planten van de laatste boompjes, plaatsen van een tuinscherm, en alle resterende afval naar het containerpark brengen....

Dus ja, eigenlijk ben ik nog lang niet klaar, het is eigenlijk slechts een begin van de werken voor mij.


10 comments:


 1. Nog even niet klaar wat den tuin brteft denk ik dan met je mee.
  Maar het is wel heel knap geworden. Vind die benedenband in de zijgevel wel cool zo in dezelfde kleur als het nieuwe deel.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Daar had ik nog niet op gelet, die grijze band.

   Delete
 2. Een schitterend huis! En zo'n mooi braakliggend stuk grond heeft nog zo veel beloftes in zich. En die beloftes kan je nu allemaal gaan waarmaken. Mooi vooruitzicht.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Absoluut een mooi vooruitzicht. Eindelijk kans om te werken aan dat deel van de tuin

   Delete
 3. Heel benieuwd naar het totaal-resultaat, met aanplanting!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb het al helemaal in gedachten, maar moet nu alles nog uitvoeren

   Delete
 4. Heerlijk om thans helemaal van nul te kunnen beginnen met de tuin. Benieuwd naar je plannen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helemaal van nul inderdaad. Geen enkele boom of struik die er eigenlijk toch wel redelijk goed uitziet en die zonde is van uit te doen. Tabula rasa

   Delete
 5. Dat gaat nogal vooruit seg, ge spreekt dat nog maar uit; een wandelpaadje of het ligt er al! Ik ben ook benieuwd naar je verdere plannen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Is maar 5 meter tuinpad heh. En waarschijnlijk een tijdelijke oplossing.

   Delete

Fruitblog is verhuisd naar [Url]Frutiberg.wordpress.com[/URL]. Alle berichten zijn ook overgezet naar deze site. Je kan ook daar reageren op dit bericht