Verhuis

De Fruitberg is verhuisd naar Fruitberg.wordpress.com

Sunday, 11 November 2012

Doorbraak

Nu de vensters geplaatst zijn is het tijd om eens een flinke spurt te trekken. Gisteren werden het nieuwe volume verenigd met het oude woonvolume. De bestaande opening werd verbreed, na het plaatsen van twee poutrellen. Dat dit alles met het nodige stof gepaard ging, is een evidentie.Nu is het wel erg koud in onze woning. Dus wordt er even vol gas doorgewerkt. Vrijdag wordt de opvulchappe gelegd, wij hopen nog dit weekend de isolatie en de vloerverwarming te leggen (of anders het week-end daarna).
Daarna volgt dan de definitieve chappe en komt de aannemer de gyproc plaatsen en afwerken.


Dan alleen nog tegelen en wat bezettingswerken ...

6 comments:

 1. Vergeet geen degelijke vloerisolatie! Dat scheelt!

  ReplyDelete
 2. Alles wordt héél degelijk geïsoleerd

  ReplyDelete
 3. En de nieuwe living werd al meteen opgesmukt met een mat en een scheve plant ;-) Veel succes ermee deze week! Hopelijk komt het allemaal in orde!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er staan ook minder scheve planten hoor (maar die moeten niet tegen de muur leunen)

   Delete
 4. Zo herkenbaar... Wij hadden dit ook voor in de winterperiode en de aannemer had een isolerend "scherm" voor het gat gezet. Goede oplossing, maar ik werd gewoon gek door gebrek aan zonlicht, en heb het na enkele weken gesloopt :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. We hebben nu een plastiek folie in de opening gehangen, heeft verbazingwekkend veel effect.

   Delete

Fruitblog is verhuisd naar [Url]Frutiberg.wordpress.com[/URL]. Alle berichten zijn ook overgezet naar deze site. Je kan ook daar reageren op dit bericht